Sâmbătă, 27 mai 2023, de la ora 12:00 găzduim o nou întâlnire din cadrul proiectului Semicerc – grup de dialog pentru adolescenți.

Discuția va fi una liberă și deschisă, în jurul subiectului „Autocunoașterea”, și la ea poate participa gratuit orice adolescent cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani, chiar dacă nu a luat parte la discuțiile anterioare.

Înscrierile se realizează completând formularul de aici: https://bit.ly/3mEFOrp

Facilitatorul întâlnirii este Alma Andrei, consilier de carieră și trainer, cu o experiență de peste 20 ani de lucru în activități 1 la 1, ateliere, workshop-uri sau training-uri.

Autocunoașterea se referă la procesul prin care o persoană își înțelege mai bine propriile trăsături, emoții, comportamente și motivele din spatele acțiunilor lor. Autocunoașterea are numeroase beneficii: crește încrederea în sine, reduce stresul, ne ajută să ne îmbunătățim relațiile cu ceilalți, ne ajută să ne îndeplinim obiectivele și să ne dezvoltăm continuu.

Semicerc – grup de dialog pentru adolescenți este un proiect realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române Iași lansează. O inițiativă a Almei Andrei, consilier și trainer, proiectul reprezintă o suită de discuții deschise despre preocupările actuale ale adolescenților.

Semicerc se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, care sunt invitați să participe lunar la întâlniri cu subiecte de interes pentru ei, într-un spațiu sigur de exprimare și dialog. Acest tip de discuții încurajează dezvoltarea autonomiei și responsabilității, a abilităților sociale și de comunicare, precum și a exprimării mai clare a gândurilor și emoțiilor.