Organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Teatrul Național din Iași, în parteneriat cu „Alecart”, proiectul „Lecturi³” continuă cu „Primele șapte comedii ușoare pentru oameni triști”, o piesă recentă a dramaturgului și prozatorului Ștefan Caraman.

Piesa lui Ștefan Caraman a primit Premiul I în 2018, la Festivalul Comediei Românești – festCO, București, pentru cea mai bună piesă de comedie.

Proiectul Lecturi³ își propune promovarea dramaturgilor români contemporani din România și din Republica Moldova, prin montarea unor spectacole-lectură în fiecare lună. Selecția pieselor se realizează de către un juriu format din reprezentanți ai Teatrului Național Iași, Muzeului Național al Literaturii Române Iași și revistei de cultură „Alecart“.

Pe 27 iulie, de la ora 20:00, pe Scena 6, în parcul de la Teatru³, vă invităm la spectacolul-lectură regizat de Petronela Grigorescu. Distribuția: Doru Aftanasiu, Doina Deleanu, Irina Răduțu-Codreanu, Dumitru Georgescu, Petronela Grigorescu, Mălina Lazăr, Cosmin Maxim.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.