Miercuri, 7 decembrie 2022, de la ora 18:00, la Muzeul „Vasile Pogor” – Casa Junimii, în sala Studio J va avea loc o sesiune de lectură publică în cadrul atelierelor Junimea XXI, invitat fiind poetul Lucian Brad, care va citi din creația proprie. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Pentru a putea facilita accesul celor care nu pot ajunge la muzeu pentru a asista la lectură, ședința nr. 23 a atelierelor va putea fi urmărită și live, pe pagina de Facebook a Muzeului Național al Literaturii Române Iași și pe canalul de Youtube al MNLR Iași.
Lucian Brad (n. 1996, Vaslui) a absolvit Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A publicat volumul „Un om mai important decât oamenii” (Editura OMG, Cluj-Napoca, 2020), nominalizat la Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu”, ediția 2021.

Dedicat exclusiv poeziei, Junimea XXI este un proiect marca MNLR Iași ce constă în ateliere de lectură, scriere creativă, lansări de carte, lecturi publice cu poeți (re)cunoscuți. Lista rămâne deschisă pentru propuneri, pe care le așteptăm din partea tuturor celor interesați de fenomenul poeziei.
📖 Vă puteți înscrie pentru lecturi și trimite texte pe adresa de e-mail: junimeaxxi.mnlri@gmail.com.
👉 Coordonator: Cătălin-Mihai Ștefan