Miercuri, 2 martie, de la ora 17:00, vă invităm la ședința nr. 9 din 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ a atelierelor de lectură, care va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook Junimea XXI.

La această întâlnire va citi poezie Sorin Smărăndescu (n. 1971, Timișoara). A debutat în 1995 cu un grupaj poetic în „Suplimentul de marţi”, săptămânal cultural al cotidianului „Realitatea bănăţeană” (Timişoara). În 1998 a primit premiul Editurii Institutul European la Festivalul Naţional de Poezie „Junimea”, Iaşi (ediţia a VI-a) și premiul revistei Minerva la Festivalul Naţional de Poezie „Gheorghe Pituţ”, Beiuş (ediţia a III-a).

A publicat volumele „de vorbă cu Su(s)pusul” (poezie, Editura Eubeea, 2000), „blurat” (poezie, Editura Brumar, 2011) şi „reverse motion” (proză scurtă, Editura Eubeea, 2011). A apărut în antologia de poezie contemporană românească „Meridiane lirice – 113 poeți contemporani” (2013, Editura Armonii Culturale). A participat la Saloanele Literare Familia #16 – Mornin Poets (ediția a III-a, decembrie 2021). Are apariții de poezie și proză scurtă în diverse publicații literare culturale și literare din țară.  

📖  Vă puteți înscrie pentru lecturi și trimite texte pe adresa de e-mail: junimeaxxi.mnlri@gmail.com.
👉 Coordonator: Cătălin-Mihai Ștefan