Dedicat exclusiv poeziei, Junimea XXI este un proiect marca MNLR Iași ce constă în ateliere de lectură, scriere creativă, lansări de carte, lecturi publice cu poeți (re)cunoscuți. Lista rămâne deschisă pentru propuneri, pe care le așteptăm din partea tuturor celor interesați de fenomenul poeziei.

Pentru siguranța tuturor participanților, următoarele întâlniri se vor desfășura online, pe platforma Zoom, în fiecare zi de miercuri. Vă puteți înscrie pentru lecturi și trimite texte pe adresa de email: junimeaxxi.mnlri@gmail.com.

Ședința nr. 11 Junimea XXI va avea loc miercuri, 17 noiembrie 2021, începând cu ora 17:00 și va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook a atelierului. Va citi poezie Sorina Rîndașu (n. 2003, Suceava), membră a Casei de Poezie „Light of Ink”.

Se află în echipa de organizare a Maratonului de Poezie Online. A avut cîteva lecturi publice, printre care la Institutul Blecher, Festivalul „Zile și Seri de Literatură Doinaș” (SAD) și Saloanele de Literatură ale revistei Familia. A publicat poezie în mai multe reviste literare print și online.

Coordonatorul atelierelor: Cătălin-Mihai Ștefan.