Miercuri, 16 noiembrie, începând cu ora 17:00, vă invităm să asistați la ședința nr. 21 din 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ a atelierelor de lectură, care va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook Junimea XXI și pe pagina de Facebook Muzeul Național al Literaturii Române Iași.
La această întâlnire va citi poezie Amalia Mayer (n. 2005, Fălticeni), elevă la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și membră a casei de poezie Light of Ink. A publicat în Insert Cultural și a obținut premii la Concursul Național de Poezie „Porni Luceafărul…” (premiul al III-lea), Festivalul Naţional de Poezie „Gellu Naum” (premiul al III-lea), Festivalul Național de Poezie „Nicolae Labiș“ (premiul al III-lea),  Festivalul-concurs de literatură „Rezonanţe udeştene” (premiul al III-lea), Festivalul Interjudețean de Poezie „Ion Cozmei” (premiul al II-lea).

Dedicat exclusiv poeziei, Junimea XXI este un proiect marca MNLR Iași ce constă în ateliere de lectură, scriere creativă, lansări de carte, lecturi publice cu poeți (re)cunoscuți. Lista rămâne deschisă pentru propuneri, pe care le așteptăm din partea tuturor celor interesați de fenomenul poeziei.
📖  Vă puteți înscrie pentru lecturi și trimite texte pe adresa de e-mail: junimeaxxi.mnlri@gmail.com.
👉 Coordonator: Cătălin-Mihai Ștefan.