Miercuri, 22 februarie, începând cu ora 17:00, vă invităm să asistați la ședința nr. 7 din 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ a atelierelor de lectură, care va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook Junimea XXI.

La întâlnirea online va citi poezie Simona Sigartău (n. 1993). A studiat Limba și literatura română – Literatură Universală și Comparată în Cluj-Napoca. A urmat un masterat în Studii literare românești și a finalizat, în 2021, un doctorat în filologie, cu o lucrare despre comunitățile periferice în proza românească apărută după 2000. A publicat poeme în Revista de povestiri și a participat la primul eveniment de spoken word, organizat de Sorin Despot. Va participa la al treilea sezon al Mornin’ Poets. Își caracterizează poezia ca fiind una indiscretă și o datorie față de cei care au fost educați să spună doar ce e corect/moral/general acceptat.

Dedicat exclusiv poeziei, Junimea XXI este un proiect marca MNLR Iași ce constă în ateliere de lectură, scriere creativă, lansări de carte, lecturi publice cu poeți (re)cunoscuți. Lista rămâne deschisă pentru propuneri, pe care le așteptăm din partea tuturor celor interesați de fenomenul poeziei.
📖  Vă puteți înscrie pentru lecturi și trimite texte pe adresa de e-mail: junimeaxxi.mnlri@gmail.com.
👉 Coordonator: Cătălin-Mihai Ștefan.

Înregistrare disponibilă aici.