Miercuri, 31 mai, începând cu ora 17:00, vă invităm să asistați la ședința nr. 17 din 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ a atelierelor de lectură, care va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook Junimea XXI.

La întâlnirea online va citi poezie Maria-Talida Izdrăilă (n. 2001, București). Este studentă în anul III la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București. A publicat pe platformele de poezie Noise Poetry, Șangri-La Artistic Ground, Casa Poemelor, decopertat, Poezia de Duminică, note de subsol și în ediția din decembrie 2021 a Revistei Culturale Axis Libri, editată de Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” din Galați. A avut lecturi publice la festivalul ECOSISTEM (prima ediție), organizat de cei de la Șangri-La, în 2022.

Dedicat exclusiv poeziei, Junimea XXI este un proiect marca MNLR Iași ce constă în ateliere de lectură, scriere creativă, lansări de carte, lecturi publice cu poeți (re)cunoscuți. Lista rămâne deschisă pentru propuneri, pe care le așteptăm din partea tuturor celor interesați de fenomenul poeziei.
📖  Vă puteți înscrie pentru lecturi și trimite texte pe adresa de e-mail: junimeaxxi.mnlri@gmail.com.
👉 Coordonator: Cătălin-Mihai Ștefan.