Miercuri, 14 februarie 2024, începând cu ora 17:00, vă invităm să asistați la ședința nr. 6 a atelierelor de lectură, care va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook Junimea XXI.

La întâlnirea online va citi poezie Amalia Mayer (n. 2005, Fălticeni), elevă la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și membră a Casei de Poezie Light of Ink. A publicat în Insert Cultural și are premii la: Concursul Național de Poezie „Porni Luceafărul…” (2023, premiul al III-lea), Festivalul Naţional de Poezie „Gellu Naum” (2023,  premiul al III-lea), Festivalul Național de Poezie „Nicolae Labiș“, (2023, premiul al III-lea), Festivalul-concurs de literatură „Rezonanţe udeştene”, (2023, premiul al II-lea), Festivalul Interjudețean de Poezie „Ion Cozmei” (2023, premiul al II-lea), „Light of Life” (2023, premiu special). De asemenea, a obținut premiul I la „Avangarda XXI” (2022) și a apărut în antologiile „Versuri de pe miocard” (2021) și „Poemele izolării” (2022) și în revista de poezie L.ink.

Dedicat exclusiv poeziei, Junimea XXI este un proiect marca MNLR Iași ce constă în ateliere de lectură, scriere creativă, lansări de carte, lecturi publice cu poeți (re)cunoscuți. Lista rămâne deschisă pentru propuneri, pe care le așteptăm din partea tuturor celor interesați de fenomenul poeziei.

📖  Vă puteți înscrie pentru lecturi și trimite texte pe adresa de e-mail: junimeaxxi.mnlri@gmail.com.

👉 Coordonator: Cătălin-Mihai Ștefan.