Miercuri, 5 aprilie, începând cu ora 17:00, vă invităm să asistați la ședința nr. 12 din 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ a atelierelor de lectură, care va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook Junimea XXI.

La întâlnirea online va citi poezie Vasi Prode (n. 2002, Sibiu). Este student la Filosofie în anul I la Facultatea de Filosofie și Istorie din cadrul Universității „Babeş-Bolyai”. A participat la Institutul Blecher, ediția 266, la Poets in Transylvania, ediția a IX-a, la Festivalul de arte performative ECOSISTEM, ediția 1, la atelierul de poezie din cadrul festivalului Super, din București, în 2020. A publicat poezie pe site-urile, platformele și revistele literare O mie de semne, Noise poetry, Euphorion, Poeticstand, Șangri-la, Observator cultural și Poesis International. A câștigat premiul revistei Observator cultural la Concursul Național de Poezie „Același cer ce nu e” din cadrul Zilelor de poezie „Constantin Virgil Bănescu”, ediția a XIII-a, 2022.

Dedicat exclusiv poeziei, Junimea XXI este un proiect marca MNLR Iași ce constă în ateliere de lectură, scriere creativă, lansări de carte, lecturi publice cu poeți (re)cunoscuți. Lista rămâne deschisă pentru propuneri, pe care le așteptăm din partea tuturor celor interesați de fenomenul poeziei.
📖  Vă puteți înscrie pentru lecturi și trimite texte pe adresa de e-mail: junimeaxxi.mnlri@gmail.com.
👉 Coordonator: Cătălin-Mihai Ștefan.