Miercuri, 31 ianuarie 2024, începând cu ora 17:00, vă invităm să asistați la ședința nr. 4 a atelierelor de lectură, care va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook Junimea XXI.

La întâlnirea online va citi poezie Răzvan Stoicovici (n. 2000, Timișoara), absolvent al Facultății de Istorie din cadrul Universității București. În 2022 a devenit membru al Cenaclului „Pavel Dan”. A publicat pe mai multe platforme online (O mie de semne, Haimanale literare, Noise Poetry, Literomania) și în revista Orizont. A avut câteva lecturi publice în Timișoara și a citit la două open-mic-uri organizate de Lena Chilari în Cluj. De asemenea, a participat la Strada Fără Nume în vara anului 2023. A citit la ediția cu numărul 287 a Institutului Blecher.

Dedicat exclusiv poeziei, Junimea XXI este un proiect marca MNLR Iași ce constă în ateliere de lectură, scriere creativă, lansări de carte, lecturi publice cu poeți (re)cunoscuți. Lista rămâne deschisă pentru propuneri, pe care le așteptăm din partea tuturor celor interesați de fenomenul poeziei.

📖  Vă puteți înscrie pentru lecturi și trimite texte pe adresa de e-mail: junimeaxxi.mnlri@gmail.com.

👉 Coordonator: Cătălin-Mihai Ștefan.