Muzeul  Național al Literaturii Române Iași , str. V. Pogor, nr.4  anunță public organizarea concursului de ocupare a unui post  vacant de îngrijitor cu studii generale/medii cu atribuții de întreținere și îngrijire a spațiilor interioare și exterioare ale muzeelor componente ale Muzeului Național al Literaturii Române Iași.

                        Conditii specifice de inscriere la concurs :

  1. a) – studii generale/medii;
  2. b) – condiții de vechime minimă în muncă de un an;

            Dosarele pentru înscrierea la concurs se depun la sediul instituției din mun. Iași, str. V. Pogor, Nr. 4, jud. Iași ,  până la data de 26.09.2018,  ora 16.

            Proba scrisă a concursului de ocupare a postului vacant de îngrijitor cu studii generale/medii cu atribuții de întreținere și îngrijire a spațiilor interioare și exterioare ale muzeelor se va susține în data de 29.10.2018, ora 10, la sediul Muzeului Național al  Literaturii Române Iași din mun. Iași, str. V. Pogor, Nr.4.

            Informații  suplimentare se pot obține la sediul instituției din mun. Iași, str. Vasile Pogor, Nr.4,  telefonic la Compartimentul de Resurse Umane  la tel. 0232/410.340 int. 110 sau pe site-ul instituției www.muzeulliteraturiiiasi.ro.