Având în vedere situația generată de răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus SARS-CoV-2, la nivel național, în baza Hotărârii nr. 8 din 09.03.2020 a Grupului de suport tehnico-știinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Muzeul Național al Literaturii Române Iași vă informează că, începând cu data de 9 martie 2020, suspendă toate activitățile și evenimentele culturale și educative programate, până în data de 31 martie 2020 (cu posibilitatea de prelungire).

Ca urmare a recomandărilor oficiale în ceea ce privește luarea măsurilor de prevenție, ghidajele pentru vizitele în expozițiile permanente și temporare ale muzeelor literare ieșene sunt, de asemenea, suspendate până în data de 31 martie 2020. În funcție de evoluția situației, perioada menționată se poate extinde.

Având convingerea că măsurile luate reprezintă cele mai bune variante de prevenție pe care le putem adopta, Muzeul Național al Literaturii Române Iași prezintă scuze pentru inconveniențe și va aduce la cunoștința publicului orice modificări apărute.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să consultați atât site-ul www.muzeulliteraturiiiasi.ro, cât și pagina de Facebook, pentru informații suplimentare, pe parcursul acestei perioade.