Echipa „Academiei copiilor” de la Muzeul Național al Literaturii Române Iaşi a deliberat îndelung pentru a stabili câștigătorii concursului de fotografie lansat în luna martie a acestui an, concurs dedicat poetului George Topîrceanu, care era și un fotograf pasionat. Toți copiii participanți ne-au trimis una sau mai multe fotografii cu animalele lor de companie și le mulțumim mult pentru interesul și entuziasmul arătat proiectului nostru. Am primit peste 200 de fotografii, fiecare dintre ele unică și sugestivă.

👏 Felicitări tuturor concurenților și vedetelor necuvântătoare!! Toate fotografiile voastre au fost extrem de apreciate de juriu, care a avut o foarte dificilă sarcină: cea de a selecta dintre toate fotografiile un număr de 100, ce vor fi expuse în data de 22 iunie 2021, în cadrul programului „Rapsodii în top”, care marchează inaugurarea Muzeului „George Topîrceanu”.

Premianții vor primi diplomele prin e-mail în cursul săptămânii 22-25 iunie 2021.

Coordonatorea programului de educație muzeală este Diana Lona Leonte, muzeograf MNLR Iași.

Expoziția de fotografie va rămâne deschisă la Muzeul „George Topîrceanu”, în perioada 22-27 iunie 2021, de marți până duminică, în intervalul orar 10.00-17.00 (16:30 – eliberarea ultimului bilet de intrare).

Vă așteptăm la muzeu, păstrăm distanța și avem grijă de sănătatea noastră!

🌞 Le mulțumim tuturor copiilor pentru fotografiile creative și simpatice!