Oare ce superputere au cameleonii? Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 20 Iași vor afla răspunsul din cartea Luminiței Corneanu, Cameleonul Cami pleacă în Tibet (ilustrații de Andrei Damian) și direct de la autoare, în cadrul unui atelier ce va avea loc duminică, 24 septembrie 2023, la Casa Muzeelor.

Fiindcă orice copil are superputerea de a inventa povești, participanții vor fi provocați de către scriitoare să-și imagineze alte superputeri, alte personaje și aventuri, în rime sau fără rime.

Luminița Corneanu (n. 1977) este scriitoare și critic literar. Cameleonul Cami pleacă în Tibet (Editura Vlad și Cartea cu Genius, 2023) este prima ei carte pentru copii. A absolvit Facultatea de Litere a Universității din Craiova, specializarea română-franceză, și este doctor în filologie. Este membră a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți din România „De Basm”, laureata premiului pentru cel mai bun proiect din domeniul culturii scrise pe anul 2022 – „Mașinuța de scris”, premiu decernat în cadrul Galei Premiilor AFCN.